söndag 16 september 2012

Skadad!

Dagens andra träningspass avklarad. Blev skadad på köpet. Försökte få lite medlidande i skogen men icke sa Nicke. Inte ens ett plåster.
Det var för övrigt en något blöt tur. Ibland över ställen där det inte fanns något annat att göra än att vada med cykeln, vatten upp till knäna. Drog cykeln över lingonstubbar i förhoppningen att åtminstone få mig med lingon så det räckte till sylt men inte ens det. Blev bara en massa lingonris i drevet.
Men vi hittade också några riktigt vackra stigsnuttar. Och bäst av allt - hemska stigbacken var inte hemsk längre utan jag kunde cykla uppför hela den. Fick också beröm från självaste MTB-räven "Du skriker inte IIIIIHHHH alls lika ofta nu som i början". Stolt.
Dags att ladda om inför dagens sista (?) träningspass då. En Keso sitter som ett smäck, ni ser ju hur stora muskler man får av det.
Prickiga/färgglada/piffiga outfiten på, leriga/blöta/coola outfiten ligger på hallgolvet. Ivääääääääg!

2 kommentarer:

Halvsyrran Mattias sa...

Värsta såret jag har sett på länge...

Marre sa...

Tack! Tänk att det behövdes en utbildad sköterska för att se att min skada verkligen är att ta på allvar. Ge gärna tips på hur jag tar hand om den på ett bra sätt, har hittills hällt sprit i mig och på den.