söndag 16 september 2012

Men redan söndag?

Förlåt du trogna bloggläsare (eller är ni kanske två) som har fått vänta och vänta på resultatet från torsdagens långpass. Hur gick det? Sprang hon baklänges? Upp och ner kanske? Kanske försvann där ute i skogarna, i mörkret bland björnarna?

Nä, jag är tillbaka igen helskinnad. Det gick trots allt ganska bra att springa sitt långpass på en torsdag. Svårt att klä sig när det är 15 grader och sol vid starten och 5 grader och riktigt mörkt i slutet. Men jag var urstark och sprang utan paus i 18 km. Sen träffade jag på en kompis, snackade skit innan jag joggade de sista metrarna hem. Och eftersom jag sprang hela vägen knäppte jag heller inte några kort. Dålig bloggare.

Blev trots allt ganska sliten av torsdagens pass, brukar inte bli det efter långpass men nu kändes det i rumpan och lite i låren också. Kanske beror på att jag försöker ändra mitt löpsteg något. Vem vet.

När jag ändå är i gång så berättar jag väl om min helg också. Om ni sitter där hemma i stugorna och undrar vad Marre sysslat med nu när hon inte rapporterat.

Fredag - genrep på både Functional Moves och BodyCombat. Älskar BC-programmet men kan tyvärr inte säga det samma om FM-programmet. Men som alltid med FM, det växer för varje gång och framför allt när fröken lärt sig alla coola moves och kan ta ut dem. Och slänga bort 5-kilosvikten till förmån för 10-kilosvikten. Snart, snart. Däremot gillar jag balansdelarna grymt, mycket enbens, jobba med bål, höft, roooompa, exakt vad doktorn ordinerat.

Lördag - upp tidigt, plockade upp fredagsmyset (både vin och nötter), dammsög, snabb frukost och iväg på releaseparty. Hann med BodyStep, lunch, BodyCombat och Functional Moves. Kan erkänna att jag inte var speciellt stursk när jag skulle köra mitt FM-pass men det gick. Gänget drog på party, Marre drog hem till soffan. Och erkänner också direkt att jag somnat innan 22 både fredag och lördag. Snark.

Söndag - stämt träff med powerpuffpinglan för morgonjogg. 11,1 km härlig solskensjogg och det innan klockan slog 10. Och jisses vilka blickar vi fick av farbröderna vi mötte efter vägen. Kan det bero på att vi slängt av oss tröjorna och sprang i bara BH? Eller så skumpade hängpattarna så hemskt att de blev yra stackrarna. Ja mina alltså, jag ska inte dra in powerpuffpinglan i det hela för hennes skumpade nog inte alls.

Om dagen går som det är tänkt så ska jag:
1. Höststäda altanen (förresten redan check)
2. Fixa god, näringsrik lunch till dottern som drar till Västerås på innebandymatch
3. Cykla MTB med MTB-räven.
4. Fixa godfika till sonen och hans kompis (har en grym kladdkaka med banan, recept kommer)
5. Functional Moves
6. Soffan och min nya last - Bubblemania på ajfånen
7. God natt innan 22. Pensionärsvarning på mig. På riktigt. Mmmmm.

Inga kommentarer: