söndag 9 september 2012

Min helg

Första helgen sedan juli någon gång då jag inte har någon tävling. Konstig känsla men ack så härligt. Började helgen med en vilofredag, tidig och jobbig dag på tjänsteresa så när jag kom hem slog jag ner mig i soffan och tog ett stoooooort glas vin. Så värd det.

Lördag morgon, långpass. Drog iväg redan innan åtta, krispigt kallt. Första halvtimmen kluckade frukosten omkring i magen, hördes över hela skogen, sedan krångel med det nya vätskebältet där jag måste ha gjort något fel med flaskorna för det såg ut som att jag kissat ner mig. Fast på sidan av låret. Surade till men bet ihop. Totalt nästan 15 km och nästan ingen känning i låret/höften alls. Skönt. Drog sen iväg på öppet hus på mitt jobb för att visa barnen hur man kokar stål. Jag jobbar på världens coolaste ställe!
Söndag morgon, dottern och drog iväg på Pråmledstrampet som arrangeras en gång per år. Fyra mil MTB i solen, fick till och med kaffe mitt i. Och korv.
Och på kvällen har jag tränat in nya låtar i BodyCombat och någon modul i Functional Moves. Mitt vanliga FM-pass blev det också där jag inte riktigt fick till det i dag. Ingen bra känsla, hattande hit och dit, balansen  var helt borta. Nåväl, tur att det kommer nya dagar, typ i morgon.

Inga kommentarer: