söndag 2 september 2012

Super Saturday 2012

Wow! Vilken dag! Massor med inspiration, massor med leenden, massor med mörbultade muskler. Jag tog det lite lugnt eftersom jag skulle köra hårt i två dagar. Började med nya releasen av BodyCombat som Dan, programdirektören, presenterade. Och vilken release! Underbar musik, bra kombinationer, helt otroligt härligt rätt igenom.
Efter den rivstarten på dagen drog jag mig till nästa lokal för att testa höstens nyhet, GRIT. Det är alltid lite bökigt på sådana här stora event, trångt, massor med folk. Det var utfall, burbees, axelpress, benböj, ja, allt och lite till som är jobbigt. Jag tror det här kommer att bli bra, bara jag får plats att göra mina burbees.

Lunch, chill, en sväng till shoppen (köpte INGENTING) och sedan in på BodyStep. En rolig release med massor av puls och en brännande rumpträning.

Stannade också kvar på BodyPump där vi fick testa de nya stängerna och vikterna, Smartbars. Tyckte det var något krånligt att ta av vikterna och stången var bra mycket tyngre än de vanliga. Men vikterna var gudomliga att ha i händerna och kommer att fungera superbra för ex Functional Moves. 
Kände mig nöjd med dagen och drog iväg på dejt med Mannen. Middag och sen en pubrunda.

Inga kommentarer: