fredag 21 september 2012

Maxad torsdag

Torsdag kväll blev en märklig kväll. Åkte och intervallhandlade efter jobbet medan Mannen gjorde världens godaste köttfärssås. Sladdade in på vår gata, plockade upp Sonen som skulle på fotbollsträning, släppte av honom, in med kassarna och sedan mat. Pust. Tittar på klockan och inser att jag kanske, kanske hinner med härliga kickar på gymmet om jag skyndar mig. Rusar runt, hittar sport-BH och annat som är bra att ha och drar iväg. Väl på gymmet möts jag av en förtvivlad instruktör som fem minuter innan passet bara önskar hon kunde slippa då hon borde göra klart en grej på jobbet. OK. Jag har inte pluggat in hela korren, kan med nöd och näppe köra låtarna 1 - 5 men tillsammans med ytterligare en kollega så åtar vi oss ändå uppdraget. Fem minuter senare är handskarna på och vi kör.

Slänger av mig handskarna, drar iväg för att hämta sonen, skjutsa hem honom och tillbaka till gymmet. BodyStep på schemat. Funderar om jag ska åka hem eller inte men när nästa kollega står och hänger i repan och känner sig sliten, erbjuder jag mig att köra hennes dubbelpass också. För tusan, alla pass på torsdagar är 30 minuter, hur svårt kan det vara?

Först Functional Moves 30 minuter och efter det gymmets tuffaste pass - cirkelträning. Bit ihop och levereras. Benen kändes som gelé men tjejerna kämpade som djur så jag kunde ju inte vara sämre. Hej och hå. 4 x 30 minuter varav 3 x 30 som instruktör. Härliga tider!

Landar i soffan med Mannen, en stoooor skål Keso blandat med banan och kivi. Njuter.

Inga kommentarer: