måndag 29 juni 2009

Pust och stånk i värmen

Men lite backträning kan man väl ändå kosta på sig?

Efter diverse jobb, shopping och middag på IKEA (flott ska det va' när mannen bjuder *fniss*) så bestämde vi oss för ett back-träningspass. Klockan var då en bra bit över åtta. Vi drog iväg i sakta mak till en mördarbacke som vi tidigare inte provat på. Efter en tur upp på den var jag kräksfärdig. Det var den där mjukglassen som jag åt på vägen hem som ville returneras ut igen. Urk! Men vi malde på 5 backar i alla fall. Avslutade med nerjogg som också var jobbig, tror jag samlade på mig mjölksyra ganska rejält under backarna.

Väl hemma orkar jag knappt lyfta ett finger. Ganska dåligt med mat under dagen, för att inte tala om dricka, sedan en värme som nästan dödar en. Dåliga odds men vad tusan, man kan väl kosta på sig lite backträning ändå, det har ju ingen dött av. Eller?

Distans: 2,3 km uppvärmning, 5 x 250 m backe, 3 km nedvarvning
Tid: 56 minuter (inklusive vila)
Känsla: Fram till den tredje backen kändes det OK, sedan mest jobbigt. Fast om jag ska vara ärlig, var det ganska skönt sista kilometrarna....

Tjänsteresa i morgon, sedan fira 2-åring, 6-åring och nyfödd bäbis och avsluta det hela med lite BodyPump. Mmmm, vilken härlig dag!

Inga kommentarer: