onsdag 27 maj 2009

En mara sedd från sidan

OK, jag ger upp. Doktorn konstaterade muskel- och ledinflammation. ABSOLUT ingen mara på lördag. I stället knaprande på anti-inflammatoriska piller och lagom promenader. Jahapp, vad gör jag nu? Det känns trist att ha laddat i ett halvår, haft en perfekt vinter och vår med bra träning och så slutar det så här. Och jag vet fortfarande inte vad jag gjort för fel. Blev det för mycket träning i söndags? Var det för att jag gick runt med flip-floppar hela lördagen? Allmänt för mycket träning? För lite löpning? Eller alltihop tillsammans kanske.

Nåväl, det är bara att inse faktum och stå vid sidan om och heja på mannen som springer. Det blir en ny upplevelse för mig och träningen fram till nu är ju inte på något sätt förgäves. Det har varit en härlig vår utan så mycket ångest utan bara härliga träningspass.

Nu ska jag deppa en liten stund till, sen ska jag fokusera på att bli bra i foten och hitta nya mål. Först en bulle och kaffe. Behöver ju inte tänka på uppladdning nu..... ;-)

2 kommentarer:

Löpning & Livet sa...

Men nej! Snacka om att snubbla på mållinjen.. Stackare, jag lider med dig!

Snorkkis sa...

NEj, det är inte sant... vad trist. Men som jag skrev till Sofy som inte heller kan starta - kanske det finns något annat marathon du kan köra i stället? Typ Berlin på hösten eller något i Sverige. Månkarbro har jag hört ska vara mys-gos lopp!