fredag 22 maj 2009

Det är svettigt överallt

Vi fick besök nyss, hon frågade varför det hänger så otroligt mycket kläder överallt. Men, det är ju träningskläder! Helt självklart ju! Inte fräscht tyckte hon, svettiga träningskläder överallt....

Så här ser det ut på WC-dörrens insida där mina kläder hänger:


Så här ser det ut i källartrappen där mannen hänger sina kläder:

Man har ju minst två olika uppsättningar av löpkläder beroende på vilket väder det är. Sedan tillkommer BodyCombat-kläder och BodyPump-kläder som inte behöver vara samma uppsättning utan ofta olika. Sen kanske man har lite överdragskläder för färd mellan hemmet och gymmet. Och kanske någon extra tröja som blivit använd bara en gång. Plus kepsar och annat som hör till. Det blir lite kläder det..... Svettigt och äckligt? Näääää, tur att mannen och jag har samma intressen.

I dag blev det ett pass på förmiddagen. Tur det för nu på eftermiddagen har molnen dragit ihop sig och det ser ut att bli regen. Men jag fick springa i härligt solsken hela tiden. Fartlek stod på schemat men benen höll inte riktigt med. Det blev att masa sig runt bara och eventuellt någon lite fartökning när jag sprang om några som var ute och gick. Måste ju försöka SE lite hurtig ut åtminstone.

Distans:
7,5 km ganska jämn löpning
Tid: 47:06
Känsla: tungt, ont i benhinnor, ont i höften, svårt att öka

Känslan i dag var ganska jobbig, inga lätta ben som igår utan tvärtom. Det var segt och jobbigt. Nästan så jag inte orkade runt, fick pusha mig själv hela vägen. Tror det beror på att det är femte dagen med träning i rad och dessutom bara 12 timmar sedan intervallerna körde i går. I morgon blir det vila, på söndag kvartalen i BodyCombat så löpning blir det inte förrän på måndag eller tisdag. Hoppas benen fått vila tillräckligt då!

Inga kommentarer: