söndag 31 maj 2009

Stockholm Marathon 2009 del 1

Dagen D hade kommit! Jag hade svårt att sova, tankarna snurrade runt. Läste en artikel i Runners World om riskerna med att träna hårt när man äter antiinflammatorisk medicin. Just bra kvällslektyr.... Vid fem kunde jag inte stanna kvar i sängen mer så jag tog en snabb dusch och påbörjade frukost och matsäck. Så småningom letade sig också mannen ner för trappan, han hade sovit som ett barn. Orättvist.

Vi påbörjade resan mot Stockholm vid halv åtta. En härligt bilresa som jag passade på att ägna åt att plugga BodyCombat 40. Så att någon nytta gjordes under dagen om jag inte skulle starta/genomföra.

Väl framme vid Stadion, kunde jag inte låta bli att knäppa ett kort på mitt stora mål för dagen; att komma in på arenan och njuta:


OK, sluta dagdröm och kom tillbaka till verkligheten. Hämtade ut nummerlapparna, det var spöklikt tomt.

Gick och kikade på lite saker på mässan, intog sedan lunchen i solskenet. Allt kändes bra! Åter till starten och då var det betydligt mer fart där.

Lyckades se skymten av Barnmorskan men på håll så jag kunde inte hälsa. Inga andra bloggare såg jag, konstigt. Men jag var väl så nervös antar.
Fortsätter i nästa inlägg....

Inga kommentarer: