tisdag 3 mars 2009

3,5 km?

I morse var jag ivrig att komma iväg på hotellets gym för att köra backe. Så ivrig att jag nästan inte kunde sova på hela natten... När klockan väl började närma sig halv sex (!) steg jag äntligen upp, drog på mig träningskläderna och iväg. Gymmet som alltid öppnar strax innan sex, hade inte den planen i dag. Nåväl, efter trampande där i en kvart eller så kom jag äntligen in. Gymmet var helt nyrenoverat och de var världens bästa löpband där! Mitt i källaren verkar epa nu.

Upp på bandet, tänkte dra igång med lite promenad sisådär 5 km/h men när jag knappat in en 5:a på hastighet så flög bandet iväg. Visade sig vara miles/hour. Hmmm. Hittade ett bra tempo i alla fall, kikade lite på nyheter och efter 10 minuter kollade jag hur långt jag hunnit. 0.3 km???? OK, det är något skumt här tänkte min morgontrötta hjärna. Sen insåg jag att även det nog var miles eller någon annan suspekt enhet som jag inte orkade räkna om där och då. Fick köra på tid i stället.

Summa summarum morgonens (något struliga) träning:
15 minuter uppvärmning
17 minuter backe (1 minut upp i 5,5 % lutning, 1 minut platt)
13 minuter nedvarvning

Sedan väntade hotellfrukost. Ahhhh. Fast även där hade jag missbedömt. Den här gången tiden så jag fick slänga i mig något snabbt och bara slänga längtansfulla blickar på det som låg framdukat. Grrrrrr.

Inga kommentarer: