söndag 29 september 2013

Låt mig presentera en ny kompis

Jag bad Mannen knäppa ett par kort på min nya kompis och mig. Se resultatet nedan. Han är bra på mycket, Mannen, men inte att fota.
Ser ni hjulet längst till höger? Fint va?

Ser ni där borta, längst bort på gatan? Det är jag och kompisen.

Fast till slut lyckades han fånga mig på bild (tydligen var jag för snabb). Och snälla, inga kommentarer om min färgmix i dag. Jobbade länge på att få till den, allt för att visa att det var Beckers som var huvudsponsor för dagen.
Så tadaaaa - trumvirvel - här är min nya kompis. Hon heter Getingen. Välkommen in i familjen!
Getingen har tidigare bott i Borlänge och hon har kört VM. Det ni. Hon är av modell Scott Plasma fast tillfixad med nya komponenter (men fråga mig inget om dem för jag har ju en mekaniker som fixar med sånt, jag kollar bara att färgen är fin och så).

Getingen ägdes av Felicia Ferner, en stark tjej med en meritlista som är lång. Hon cyklar MTB, linje och tidigare också tempo men tempo tycker hon är hennes svaga sida så hon säljer därför sin cykel efter bara en säsongs tävlande (säg inget till Getingen, hon kanske blir ledsen och tror det är hennes fel). I år kom Felicia på plats 10 i Cykelvasan (dock inte med Getingen), hon är med i juniolandslaget för både MTB och linje. Häftigt.

Getingen har också ett par tävlingshjul som jag kommer att bli ruskigt snabb på. Kanske. För just nu har jag fullt sjå att lära mig växla längst framme på pinnarna. En sak i sänder.
Visst är hon fin? Och visst gör det inget familjen att ni får äta nudlar resten av året? Det är ju riktigt gott!
Getingen med tävlingshjul på.