onsdag 18 september 2013

39 % av kvinnor tycker det är jobbigt att bajsa hemma hos vänner


OK, det är ungefär på den nivån min dag är. Alltså, hur tänkte All-Bran med denna reklamkampanj? Skitdåligt tycker jag.

Onsdag i dag tydligen. Börjar dagen med att inse att det inte längre är någon idé att besöka Kristians tankar och ord för han finns inte längre. Du fattas oss. Och ungefär på den linjen är det. Trist, tråkigt, trött men dock inte bajsnödigt.

I dag väntar först en kettlebells-klass på lunchen och sen en crossfit-klass på kvällen. Och allra, allra helst skulle jag vilja ut och springa bort några jobbiga tankar. Det borde ju gå att springa ifrån dem antar jag?

Jag småmyser åt några kommentarer på Facebook angående mitt recept häromdagen, de tycker jag ska starta en receptblogg. Muaaaahhhhhh. Det var nog det roligaste jag någonsin läst. Fråga min familj vad de tycker om den tanken. Och min matlagning för övrigt. Skitdåligt.

Nej, det är dags att gaska upp sig och det ska jag. Per genast. Försöka hitta ljuspunkter. Som att jag i går lade ner ofantligt många timmar på en presentation som jag i morse kunde skicka iväg och vara nöjd över. Att jag sovit som en stock i natt och kände mig helt utsövd i morse. Att jag ska få simma i morgon igen med underbara Fröken Simfena. Skitbra helt enkelt.

En man ligger på sjukhus med magproblem när han plötsligt får diarré och skiter ned hela sängen. Mannen får panik, viker ihop lakanet med bajset och slänger ut det genom fönstret. Lakanet hamnar på en finsk alkoholist som går förbi. Han brottas ett tag med lakanet så bajset rinner ut. Då kommer annan man förbi och frågar vad han håller på med.
-Perkkele krappen, du kommer intä att tro mig. Men jag har just pankat siten ur ett spöke!

Inga kommentarer: