torsdag 31 oktober 2013

Triathlonbubbel

I dag är sista dagen på säsongsvilan. Eller vila och vila förresten. En snabb blick i Funbeat visar att det kanske inte varit så mycket vila men mer annan träning.


 
Ser att simningen fått en stor del under oktober, så även kettlebell och annan styrka. Cyklingen däremot är väldigt liten jämfört med ex juli då det köttades cykel så in i bomben. Men var sak har sin tid.

Från och med i morgon kör jag i gång med strukturerad träning igen. Det betyder förstås att jag börjar med tester - simning 400 meter och löpning 3 km. Pust. Jag som har ångest för tester. Jag har valt att anlita världens bästa coach igen - Andreas Lindén. Jag känner på mig att det kommer att bli alldeles underbart!

Och som grädde på moset är det Ironman i Florida i helgen. Där ska jag följa bland annat Karin, David Näsvik, Emma Graaf och  KJ Danielsson. Florida anses som en perfekt tävling att knipa en plats till Hawaii då det är gott om tid för återhämtning och ny träningsdos kan planeras in.

Men jag ska njuta av sista dagen utan träningsschema i dag, jag tror jag gör det genom att helt oväntat gå på BodyCombat i dag. Förutsatt att den här känslan försvunnit tills dess.

Inga kommentarer: