söndag 27 oktober 2013

I dag gör jag ingenting. Typ.

En timme extra i dag. Wohoooo! Hade tänkt spendera den genom att sova länge men jag kan ta mig tusan inte sova länge längre. Ålderstecken?

I stället tränar jag på att göra ingenting. Jag är helt värdelös på det. Inser nu att jag faktiskt både hunnit plocka, fixa med tvätt, dammsuga och styra upp Dottern. Och då har de bara gått två timmar av min "göra-ingenting-dag".

Resten av dagen ska jag i alla fall sitta i soffan, läsa boken "Simning för dig" från pärm till pärm, skissa på mina mål för 2014, vänta på att saker faller på plats i en rolig överraskning jag har på G och så ska jag plugga Functional Moves koreografi samt sätta ihop ett tungt Crossfit-pass till kvällen. På tal om att inte göra någonting....
Fredagen avslutade jag dock med toppsällskap - bästa löparbrudarna på turné i solen. Vi körde en uppvärmning och sedan en tuff backe (kanske 600 meter totalt) på olika sätt. Marie är så tuff och galen så hon kör hela backen, Kicki har nyss kommit tillbaka efter en skada så hon kör en del av backen och jag delade upp backen genom att köra tabator - 20 sekunder full fart uppåt, 10 sekunder lunk neråt. Hela vägen upp vilket tog 10 intervaller. Joggade ner för att köra 6 till för att få ihop till två hela tabator. Skön fredagskänsla! Ännu bättre när jag spöade barnen i Cluedo.
I går simmade jag ett ganska tufft pass. Först en massa teknikövningar och sedan 4 x 100 m, 4 x 50 m och 4 x 100 m. Max. 30 sek vila mellan intervallerna, längre setvila med 50 m lugn simning. Möra axlar....

På kvällen gick jag minsann på konsert. Med dragspel och allt.

Inga kommentarer: