onsdag 23 oktober 2013

Men redan onsdag?

Efter RAID'en i söndags somnade jag ovaggat (trots en sockerchock bestående av hur mycket lösgodis som helst) för att gå upp tidigt dagen där på för avfärd mot ryska gränsen. Där har jag mest jobbat, jobbat, ätit för mycket på en alldeles för sen middag och jobbat ännu mer. Landade hemma i går som en disktrasa. Magen upp och ner efter allt konstigt som åkt ner och kroppen längtar efter att få röra på sig efter två långa mötesdagar och lång resa.

I dag är jag på mitt kontor i dag vilket innebär lyxen att kunna träna på lunchen, kettlebells närmare bestämt. Det ser jag fram emot.

Revolutionerande saker som hänt under dessa två dagar:

* Hade med mig baddräkt till ryska gränsen, satte även på mig baddräkten en gång men på vägen ner till bassängen blev jag omsprungen av minst 100 barn som också hade badkläder på sig. Jag vände och gick och la mig igen. Med baddräkt på.

* Kände mig snygg som tusan på tåget från Arlanda i går, tyckte alla spanade in mig lite extra och jag sträckte på ryggen. Tills jag klev av och Mannen plockar bort världens största servett som suttit fast på rumpan gud vet hur länge.

* Dottern önskar sig en lock-apparat i födelsedagspresent. Mannen också. Påminner om hur Mannen ser ut innan jag går och köper en åt honom.
* Min helg är typ OBOKAD och Dottern kommer hem! Lycka! Fast hon pratar om någon shoppingtur med sin mamma, det låter dyrt och svettigt.

* Alltså Gunilla i Hollywoodfruar - i går var det riktigt jobbigt att se. Tyckte även Mannen. "I'm crying inside". Hmmmm.

* Vi VANN, Mannen och jag. Alltså i utlottningen. Två superstora påsar av sportdrycken Power Bar. Nu ska magen vänja sig. I resultatlistan kom vi på 20:e plats (av 31 st i mixed-klassen).

Inga kommentarer: