lördag 19 oktober 2013

Tävlingsförberedelse inför RAID

Tävlingsnerverna börjar smyga sig på. Redan i går eftermiddag behövde jag coola ner mig, drog med en kompis ut på skön höstrunda som innehöll några backintervaller i en ny backe som kompisen tipsade om. En perfekt backe att köra låååååånga intervaller i när jag inte har en tävling bakom knuten.
I dag jobbade jag, jobbade lite till men kom sen äntligen ut på en runda med Mannen. Det blev MTB på grusvägar, traktorvägar och en och annan stig. Nästan inte vilse alls. Nästan. Kallt om rumpan och näsan var det i alla fall.
Sen hem och packa. Och packa om. Och packa en gång till. Nu börjar det väl närma sig ordning och reda. Kanske måste packa om en gång till. Och en gång till.
Ser också att Scott Cole, ni vet storfräsaren, söker skjuts för sig själv och sin cykel på gästboken. Åh, lyllos den som ändå kom från Stockholmshållet. Nästan så jag ska ta en omväg i morgon bitti. Bild från hans blogg.
Fast innan jag börjar övertyga Mannen ska jag packa om lite. Har glömt trosor. Har förresten snyggaste mössan på mig. Sonen skäms dock.

1 kommentar:

Pia sa...

Hoppas ni hade en härlig dag och att det gick bra för er :)

/Pia