tisdag 8 oktober 2013

Nästa tävling

I går körde jag och Mannen det första gemensamma träningspasset inför vår tävling om en och en halv vecka. Fram med MTB-cyklarna, såg att han sneglade efter något snoddformat i garaget men gav upp tanken när jag gav honom arga blicken.

Min cykling har gått väldigt dåligt senaste tiden, har inte haft någon som helst kraft i benen, mjölksyra direkt när jag försöker trampa på men i går hände det - benen var tillbaka! Halleluja vilken känsla när jag kunde ligga bakom Mannen och bara trycka på (och se hans förvånade min när jag faktiskt hängde mig kvar som en igel i ryggen på honom i uppförsbackarna). Stigarna gick oväntat bra också men vi körde inte i alltför tekniskt avancerade delar. Mannen valde, jag gav tidangivelser och det gick bra. Inte osams, bara glada, nöjda och upplyfta över den vackra naturen. En perfekt kväll som jag avslutade med de råstarka gym-brudarna i bastun (fatta att de lyfter 60 kg i marklyft som om ingenting har hänt!).
Det här med snodd då, inte vet jag men här kan du läsa mer hos duktiga multisport-Ida. Bild ovan från Idas blogg.
Och just ja, tävlingen som jag och Mannen ska köra är RAID i Uppsala den 20:e oktober. Vi kör den kortare sträckan, ca 3 timmars vinnartid (eller vi kan kalla det skilsmässotid).
AXA Mountain Marathon (Photo: Michaela Arnklint)
Om du vill veta mer om multisport och bor i närheten av Uppsala, ta tillfället i akt och lyssna på Scott Cole 19/10. Han pratar om multisport, hur han tränar, ger kostråd, visar inspirationsfilmer från några av hans tävlingar mm. Läs mer här. Bild från Scotts blogg ovan.
h profile race
Lite kuriosa - Scott tävlar i en massa annat också, inte bara multisport, bland annat körde han Tripp Trapp Triathlon i Stavanger en något annorlunda triathlontävling. Den börjar med 25 km paddling i Lysefjord, 700 meter trappklättring (4444 trappsteg), 12 km löpning i bergen och avslutas med 30 km landsvägscykel (alla bilder nedan från Scotts blogg). Vinnartiden blev 4 timmar och 53 sekunder och givetvis vann han och så satte han banrekord också.
3 start with kayaks
Paddling
6 stairs
Trapplöpning
8 run water Ole og Jarand Aasvold (38)2
Bergslöpning
11 cykel bridge long view Hans-Arvid Grødeland3
Landsvägscykel

Inga kommentarer: