tisdag 29 maj 2012

Troschock

Det är bara sex och skandaler som säljer, testar därför nytt namn på inlägget och ser om läsarantalet skjuter i höjden.

Har varit och lunchcyklat. Never ever again säger jag bara. Här följer en kort summering:

1. Hittade inga lämpliga trosor (=Craft) så jag körde trosless för första gången. Kändes ovant men OK.

2. Min Garmin har knäppat till sig. När jag ställer den på sport=cykel, får den för sig att sträckan jag cyklar är ex 10,3 när den i verkligheten är 14,3. Jag har tömt den, gjort en fabriksåterställning, svurit, gråtit men inget hjälper. Nu misstänker jag att kanske ligger felet i kadenssensorn (jag kan så många fina ord), kanske är batteriet slut? Mannen får ta med Garmin på en tur i kväll och kolla om det fungerar bättre utan sensor. På sport=löpning fungerar det nämligen klockrent.
3. Det finns asfalt och det finns asfalt. För att kunna testa Garmin, valde jag en dit och hem sträcka. 14,3 km dit, lika långt hem (utom på min Garmin som visade 10,3 dit och 14,3 hem men det är en annan historia). Svängde in på en mysig liten väg som jag inte kört på länge. Skulle behövt njurbälte. Och trosor. Dubbla. Jisses vad det skakade. Inte på ett positivt sätt heller. :)

4. Döda grävlingar är läskiga.

5. Varför blåser det alltid motvind oavsett hur man cyklar? På vägen hem dog jag nästan.
6. Det behövs energi innan man ska cykla. Inte bara kaffe. Även om det var fem koppar.
7. Försökte knäppa kort på en fin, blå blomma men misslyckades visst. Har ingen aning om vad blomman heter. Tussilago kanske? :)

Nu får cykelbenen vila ända till på lördag. Har mailat Siljan Runt och bett dem fixa till bättre väder, här är deras svar: "Angående prognosen jobbar vi på det ;) ". OK, bring it on.

Inga kommentarer: