torsdag 3 maj 2012

Tjänsteresa

Åkte på tjänsteresa till storstaden i går, efter möten hela dagen och kvällen checkade jag in på favorithotellet, bytte snabbt om till Marathon-Marre och drog iväg.


Skulle hitta en backe, vilken backe som helst. Ingen aning om vilket håll men brydde mig inte speciellt. Solen sken och benen kändes lätta. Kom till slut till en motionsslinga (på hotellet sa de att den var JÄTTELÅNG, visade sig vara exakt 2,2 km). Sprang den och stannade i varje backe för att köra några intervaller. Skönt och lätt.
Hade massor av ork kvar när Garmin pep för 7 km och jag var tillbaka till hotellet, bestämde mig för att dra till gymmet och köra cirkel. Det blev tre olika cirklar med fyra övningar i varje, varje cirkel 3 varv. Härligt känsla!

Sent i säng och tidigt upp i morse för att dra på konferens. Massor med tråkiga buzz-words (hör jag ordet tweeka en gång till så får jag stora nippran) men några nyttiga exempel också att ta med sig hem. 

Klockan hann bli mycket innan jag var tillbaka till hotellet, benen ville gå och lägga sig men efter en kort överläggning följde de ändå med på en kort runda. Solen sken men det var iskall vind. 4 km pinnade benen på innan de tyckte att det räckte. Blev en exotisk middag från Scandics lobbybar. Typ allt från kostcirkeln. Nästan. 
Nu ska jag sova. Zzzzzz. Och drömma om långpass som ska avverkas i morgon eftermiddag/kväll.

Inga kommentarer: