onsdag 23 maj 2012

Ekorrhjul

Onsdag. Det går för runt nu. Ekorrhjul. Har precis klarat av att arrangera en 40-årsfest då nästa fest står i tröskeln, dotterns konfirmation på lördag. Puh. Har dock sänkt ambitionsnivån riktigt rejält och tar den hjälp jag kan få från lokala bageriet t ex. Men grejen är den att vår tomt mer ser ut som ett slagfält där en sork haft fest och tanken är att firandet ska ske utomhus. Duktiga Mannen fick dock altanen på plats i går så nu återstår en massa krattning av jord, så gräsmatta (ja, jag fattar att den inte hinner växa upp till på lördag), fixa lite blomster för att dölja det värsta, städa altanen, ta fram grillen och sanera den, städa, putsa, fejja. Pust. Och mitt i allt detta hinna med träning inför Vätternrundan och en mara också. Men det funkar nog, planering, planering, planering.

Som i dag på lunchen, skippar intervallerna och kör intervallstädning hemma och på altanen. Och innan jag drar iväg på premiären av Functional Moves 12 så hinner jag snabbt springa in och handla och fixa mat till resten av familjen. Och efter FM-träningen tar jag cykeln till ett 45-årskalas där jag försöker koppla bort allt och bara njuta. Och i morgon tränar jag intervaller på lunchen och följer sedan med sonen på orienteringstävling på kvällen (fuskträning för mig också). Och så är det fredag och då fixar jag det sista med maten på lunchen och drar på långpass löpning på eftermiddagen. Och på lördag morgon försöker jag ta det lugnt och bara vara och njuta. På söndag är det långpass cykling. Hur ser din vecka ut?

Fick förresten till ett underbart cykelpass på nästan 5 mil i går kväll. Solen sken, motvind hela tiden och en kobajs-lukt i näsan halva tiden. Sommar va?

Och på tal om konfirmation, visst var jag snygg på den tiden det begav sig?

1 kommentar:

Anonym sa...

Ho-ho-ho-ho-ho-ho-hockeyfrilla!!!