onsdag 9 maj 2012

Cykeltur

Nu när regnet strilar ner passar jag på att sammanfatta två bra cykeldagar, på racer. I måndags drog jag iväg på ett racerpass med Mannen trots att jag hade en träningsvärk from hell efter klotsvingande. Men kanske var det precis det jag behövde. Benen kändes inte alltför tunga utan pinnande på. I alla fall första två milen. Ska erkänna att jag under de två sista fick ligga bakom Mannen och trycka.
På tisdagen testade svingar igen på lunchen men jag bestämde mig ändå att ta ett långpass alldeles själv. Lååååångt hemifrån. 7 mil var planen och det lyckades jag ändå med. Men det är så många tankar som hinner bubbla fram och tillbaka på långa pass långt hemifrån. Som dessa:

1. Vad händer om lastbilen kör lite för nära mig på den här smala vägen? Hur ont gör det? Är cykelsommaren förstörd?

2. Varför står den där skåpbilen stilla där framme med öppna bakdörrar? Ska han/hon kidnappa mig? Och vad händer i så fall med cykeln?

3. Hur många björnar finns det i den här björnskogen och hur många av dem är snabba nog att springa ikapp mig på cykeln? Ser jag god ut?
4. Är jag inte hemma snart?

5. Hur kan jag ha motvind exakt på hela rundan fast jag kör i en cirkel?
6. Varför åt jag inte mer mat innan jag drog iväg? Tur att jag råkade ha några Gainomax bars i cykelväskan så jag slapp döda något djur och grilla det.

Ja, det var det passet det. I dag laddar jag för kort löprunda och ett pass BodyCombat. Det sägs ju att jag ska springa en halvmara i spöregn i Götlaborg på lördag.

3 kommentarer:

Jessica sa...

Jösses vad du ligger i ;)

Vi kanske ses i spöregnet i Göteborg :)

Lycka till!

O sa...

Haha... klockrent!!

Själv tänker jag rätt ofta på:

- Jävla arg hund!
- Undrar om dun skulle kunna springa ifatt mig.
- Blir den extra arg om jag skriker åt den att hålla tyst?
- Jag provar...

Och:

- Undrar om någon hörde mig nu när jag sjöng med i låten jag lyssnar på - allt vad jag kunde.

mm. mm.

Marre sa...

Härligt O! Den med sången hade jag glömt! Och också mantrat "Kom igen nu Marre, kom igen". Högt och tydligt.....