måndag 18 januari 2010

Va? Är det måndag igen?

Förvånad Marre (fast egentligen ville dottern att jag skulle göra en crazy min, jättecrazy....)
I dag är en bra dag! Den här veckan är en bra vecka! Kom i någon sorts svacka förra veckan, inget var kul, jag ifrågasatte allt jag gjorde och den tid jag lägger ner på träning. Kanske berodde det på att jag inte kände mig riktigt hundra i kroppen, kanske berodde det på att jag fokuserat för mycket på att genomföra all träning jag planerat (och blivit sur när det inte fungerat) och kanske hade jag kört för hårt. Nåväl, det var då det, nu är det nya tag. Kroppen känns mycket bättre så jag är glad att jag vilade lite, strök några pass och gjorde det som jag själv tyckte kändes bra.

Mäster Szalkai säger att det är en tuff vecka denna vecka, förra veckan var återhämtning med två korta pass och ett långpass (där jag strök långpasset). Nu är det FYRA löppass för första gången och alla ser tuffa ut, hualigen. Nu får taxbenen börja ta ut stegen och/eller öka frekvensen.
I dag startar vårschemat på gymmet, innebär att nya rutinen är BodyPump kombinerat med yoga eller spinning beroende på vad som känns mest behövligt. Det ska bli kul! I dag innebär det också löpning på lunchen eftersom benen inte fått springa på nästan en vecka nu. Det avklaras på lunchen. Däremot blir det inte dubbelpass pga möte efter BodyPump. Fortfarande är måndagar den stressigaste dagen på veckan med trumlektioner, innebandyträningar, simträningar och min egen träning. Rena rama taxiverksamheten.

I morgon hoppas jag det blir skidor på lunchen och simning (morgon alt kväll). Onsdag innebär löpning igen, torsdag vilodag, fredag långpass löpning, lördag långpass skidor och söndag löpning, core och BodyCombat. Vilken vecka! Jag är också glad över att min Älskling köpt skidor, nu kan vi har romantiska dejter i skidspåret. Fast lite sur är jag också - jag fick känna mig världsbäst på skidor ungefär i en minut, sen hade han fattat hur man åker och åkte ifrån mig som ingenting hade hänt. Varför är det så? ;-)
Världsmästare på det mesta, även skidor nuförtiden....

Inga kommentarer: