måndag 4 januari 2010

Längdskidor - planen fryser inne

Det går inte alls bra för mig att få ihop mina pass på längdskidor. I dag vilar jag från skidorna eftersom jag har kört två pass på raken och tittar jag på prognoserna för resten av veckan så är det svinkallt. Vad trist! Men nu är det som det är, inget att göra något åt (varför har de inte kommit på "löpband" för skidor?). Därför lägger jag mer fokus på löpning denna vecka och tänker att förra veckans tre pass på skidor kan ge ett pass på skidor denna vecka och sedan kör jag tre pass nästa vecka igen. Så tänker jag!

I dag åker jag till gymmet och trängs med alla andra människor som bestämt sig för att gå ner i vikt precis efter nyår. Stod brevid en kille häromdagen som hade gett det som nyårslöfte. Det ska bli spännande att se hur länge han är kvar på gymmet.... Fast inte skulle det göra något om mina byxor hängde lite lösare i dag, har nog använt alldeles för mycket mjukisbyxor över jul känner jag. Skärpning!

Om någon vet någon som vill köpa plats till Nike-konventet går det bra att höra av sig! Jag kommer nog inte att kunna gå, typiskt....

5 kommentarer:

MarathonMia sa...

:D Visst är det härligt att se alla motiverade nyårslöftade människor och tillströmningen till gymmen så här års! Det är nästan en panikartad look i ögonen. Jag bara MÅSTE till gymmet innan mitt kort går ut!

Andréa sa...

Jo det är ju alltid lite spännande att se hur länge de där nyårslöftestränande håller sig kvar :)

Synd på skidåkningen men det är ju roligare att springa ;)

Anna sa...

Ge dig till tåls, de har snart försvunnit från gymmet. Lycka till!

Snorkkis sa...

Och snart ska du se att det blir humanare väder för skidåkare också!

Marre sa...

Tack tjejer för uppmuntran att möta nyårslöftena på gymmet. De var ÖVERALLT, ryckandes och slitandes i varenda maskin de fick tag i. Crosstrainer-maskinerna gick varma vill jag lova.... Fniss....