lördag 1 januari 2011

Välkommen 2011!

I dag börjar det! Det nya året med 365 dagar att fylla med galna upptåg och äventyr. Fast jag börjar lugnt så kan jag öka sen. I morgon eller så. I dag är jag trött (och ja, bakis, jag erkänner). Avslutade år 2010 med BodyPump, vilmarkstacos i en grillkåta i skogen, pulkaåkning, skumbad med mannen, middag med härliga vänner. Vänner som finns där när det helt plötsligt blir jobbigt i tillbakablickarna av 2010, när livet ibland kommer i kapp och man tvingas fundera över val och möjligheter. Det blev ett omtumlande slut av året med tankar kring vänners kärlek som tagit slut, barn som blir sjuka, barn som blir utnyttjade (stöd ECPAT!), föräldrar som blir gamla, föräldrar som inte längre finns. Men givetvis blev det också en massa träningssnack, nya mål, nya utmaningar, härliga känslan av ett bra löppass. Ett bra slut!

2011 ska bli mitt Klassikerår. Det ska bli mitt år då jag ännu mer fokuserar på att bygga en hållbar kropp, då träningen ska vara ännu mer varierad, när jag vågar testa nya saker och framför allt när jag vågar vila för att bygga det som MarathonMia kallar evighetsmaskinen. Min kropp som blir precis så stark som jag vill. I dag vilar jag, i morgon däremot, då kör jag Functional Moves och BodyCombat. Längtar!

3 kommentarer:

Carina sa...

Varför inte som Wassberg sa: Gå ut hårt för att sen öka :)

Anonym sa...

Du sammanfattar vår nyårsafton så bra. Glädje, sorg, ilska, lycka - precis som livet självt. Nu hoppas vi på ett bra 2011, dvs härliga utmaningar och roliga upptåg.
kram anna

Anonym sa...

Livet är fullt av upp och ner det gäller att släppa taget och hänga med...
Vilken härlig bild :-) Vem är snyggast fredrik (love his pants) eller leif (iceblue suite) men varför gömmer sig kvinnorna??
Kram Sofia