fredag 21 januari 2011

Twilight Zone

I går fick jag min revansch! Började med att byta sällskap från Mannen till kompisen. Vilket höjdarbyte! Sedan drog vi iväg på isiga spår men konstigt nog gick det mycket bättre den här gången. Kanske hade jag ställt in mig på att det skulle vara isigt, kanske var det kompisens förtjänst. Eller så var det bara en bättre dag.

Det var läskig ute i skogen med pannlampa, fullmåne och vargar bakom varje träd. Knäppte kort på fullmånen, blev inte så bra.
Sedan skulle knäppa kort på mig själv men det fungerade bara inte. Knäppte flera stycken men alla såg ut så här.
Jag och kompisen tittade på varandra, fick rysningar och drog hemåt med en himla fart. Twiligt Zone.... :-)

På lunchen hann jag med att gå igenom nya releasen av Functional Moves också, den är grymt bra! Roliga övningar och mer arbete för hela kroppen, i förra releasen var det lite för lite överkropp för min smak. Men nu så! Efter skidåkningen kom jag äntligen iväg på yoga också, min kropp har verkligen saknat det. Det blev en heldag med träning med andra ord!

I dag säger vi hipp, hipp, hurra till kompisen som fyller jämnt (20 tror jag det var)! Vilken himla sportfåne hon är va....

1 kommentar:

Anonym sa...

Tusen tack (för valet av bild oxå!)Vet eg inte hur det gått till, alla möjliga och omöjliga lopp?! Glad och stolt är jag över att jag börjat ta hand om min kropp (om än med mycket hjälp av bl a dig!)
Nu ska jag fira jag med det roligaste i mitt liv just nu - simning!