måndag 24 januari 2011

Min bästa kompis

Det går inte så bra just nu. Fick yttepyttelite problem med hälsenan i torsdags när jag åkte skidor, försökte töja ut den på efterföljande yogan. Kändes OK på fredag men på lördag morgon var den öm igen. Kunde köra Functional Moves utan problem men när det var dags för långpass på skidor var det kört. I början gjorde det bara lite ont, efter en stund började hela hälen bränna, även under hälen. Resten av lördagen linkade jag runt, smetade på Voltaren och högläge.

Söndag morgon - fortfarande ont. Linkar omkring och ställer in skidåkningen. Functional Moves går OK att köra men BodyCombat är verkligen inte OK. Får köra utan hopp.

Måndag morgon - fortfarande ont. Fortsätter med Voltaren och hoppas på mirakel. Ställer in dagens träning och börjar våndas över att Engelbrektsloppet närmar sig med stormsteg. Hualigen! Vad har jag gett mig in på! Mindre än tre veckor kvar nu.... Och skidåkning i helgen är bara att glömma då jag åker på Nike-konvent, hoppas jag kan komma iväg på åtminstone ett pass i veckan. Ångest.... Men annars en bra vecka. ;-)

2 kommentarer:

Camilla sa...

Det är bra att vila sig i form också!

Marre sa...

Bra tänkt, Camilla! Precis vad jag tänkte också så jag lade mig i soffan och proppade i mig sura godisar hela kvällen och gissa om det känns bättre i dag! Jihaa!