tisdag 18 januari 2011

Supermycket sport i går

Fast på TV:n. Tog en välförtjänt vilodag efter all skidåkning. Var dock förbi en sväng på gymmet och såg alla nyårslöften som skulle uppfyllas. Full fart! För säkerhets skull åkte jag dit direkt efter jobbet så jag inte frestades till att köra bara ett litet pass, känner mig själv alltför väl vid det här laget. :-)

Tittade för första gången på hela härliga galan med massor av idrottsprestationer. Det är så inspirerande! Och så fäller jag varje gång en tår när de håller vackra tal efter vackra insatser, skyller på svärmors hund och en hastigt uppkommen allergi. Speciellt fint att Stenmark fick pris, han är sig då lik gubben. Glad också att Alshammar fick Jerring-priset, det var på tiden! Hade kanske hoppats på Haag/Kalla i lag-priset men OK då, stafettkillarna har också gjort en bra prestation.

Vad det gäller sport har jag skrivit in skidor och pump i dag. Det tror jag inte att det blir. Skidorna står kvar precis som jag ställde dem i söndags, de är ruggade och behöver någon typ av valla. Mannen är inte hemma och jag har inget sällskap i spåret (eller är det någon som är sugen på pannlampepass i kväll?). Det kanske blir lite löpning och core i stället om jag får ihop det mellan barnens träningar. Men på lunchen, då blir det snabb genomgång av nya releasen för Functional Moves 8, äntligen! Jag och sjuan kom inte riktigt överens, hoppas att åttan känns bättre.

1 kommentar:

Sofie RW sa...

Får man registrera idrottsgalor i funbeat? Vinterstudion funkar rätt bra tycker jag.

Vilket skidläger ni verkar ha haft! Många mil minsann.