lördag 29 januari 2011

Nike Blast dag 1

Hela gårdagen gick jag och haltade, området kring hälsenan har nu svullnat upp. Trist. Men det är bara att acceptera och ta det lugnt.

Min dag startade med Crossfit med tre coola killar. Riktigt coola killar. Vi fick veta mer om crossfit, träna på några specifika övningar såsom burbees, armhävning på kompis som låg ner med uppsträckta armar, krypa under kompisen som gjorde stående hunden mm. Sedan skulle själva passet ta vid. 10 minuter var det. Peace of cake! Eller inte....

Vi delades upp i två lag - det ena laget skulle köra 10 sving med kettlebell och sedan 4 burbees och från början igen. Om och om igen i 5 minuter. Det andra laget körde 10 djupa benböj och 20 "mountainclimb". Om och om igen i 5 minuter. Det var jobbigt. Givetvis bytte vi sedan. Jobbigast var helt klart burbees.

Efter det var det BodyCombat 47 med bl a Fredrik. Den releasen är grym! Vilken musik! Vilka moves! Längtar redan efter kvartalen!

Tog ett brake med lunch och shopping (totalt misslyckad för jag lyckades köpa fel storlek av nästan allt). Efter lunch testade jag Cat Slide. Ett norskt påfund som gick ut på att stå på fyra små "plattor", två under händerna och två under fötterna t ex. Starta i plankan, för in fötterna under magen och tillbaka ut. Eller för armarna framåt och sedan dra tillbaka. Otroligt jobbigt för core! Instruktören hade tyvärr lagt passet på lite för jobbig nivå, många lämnade klassen tidigare.

Skulle gå på Pure Training, kampsport med Snygg-Fredrik, hoppade över det pga den där j*dra hälen. Testade Zumba men det var alldeles för avancerat så jag satt och tog det lugnt och laddade för Organic Body Work med Cecilia Gustavsson. Lite yoga, mycket styrka, lugn och jobbig träning. Jag älskade hela passet - bäst hittills!

Avslutade med en klass Functional Moves. Ganska mör i kroppen.....
Har precis hamnat i soffan efter en stoooor pizza. Inget partajande här direkt....

2 kommentarer:

Löpning & Livet sa...

Tråkigt att du har ont :(

Jag tror jag kanske möte dig igår? Precis utanför sal 3, men jag hann liksom inte fatta det förän jag var förbi :)

Marre sa...

Men JAAAA, jag hann inte heller reagera förrän det var för sent!