måndag 31 maj 2010

Vilken härlig lunch!

Började lunchen med att få massage. Hade dock glömt bort att jag även beställt genomgång av taxbenen, om båda var lika korta eller hur det nu var. Efter en massa stretch, drag, jämförande och annat kunde duktiga Maja konstatera att musklerna var ganska OK längdmässigt (hon kunde dock inte förlänga benen). Däremot var jag väldigt stel på vänster sida (konstigt, det är på höger sida jag har problem) och jag behöver stretcha rumpan ännu mer. Rumpstretch på heltid från och med nu alltså!

Efter massagen drog jag på mig maratröjan från 2008 för att återskapa känsla inför ett av de sista passen innan lördag. Drog iväg till slingan och körde runt för att få ihop 6 km. 6 lätta, härliga, soliga kilometrar. Äntligen börjar benen pinna på igen!

Distans: 6 km lätt
Tid: 39 minuter
Känsla: Bara härligt!

När jag kom hem dukade jag upp rester sedan lördagens fest - grillad lax och ugnsstekt timjanspotatis. Och så lyxig romsås till. Mmmmmm. Som sällskap hade jag katten (som vägrade ställa upp på bild) och tidningen Kadens. I kväll blir det en kort runda med C och racern. Och orientering med sonen förstås!

Inga kommentarer: