lördag 15 maj 2010

Party igen

Min uppladdning för Stockholm Marathon är.... annorlunda. I stället för vit månad som jag brukar ha, tränar jag mer än någonsin och partajar mer än någonsin. Vi får se vart det här slutar. Men nu får det ändå vara slut på partajandet, så dags när det är 3 veckor kvar.

I fredags hade vi fest på gymmet - alla ledare drog iväg till storstaden för relax, mat och party. Och party blev det, jisses vad kul vi hade. Utgång och dans in på småtimmarna. Vi sov kvar allihopa och åt hotellfrukost ihop. För min del blev det en sparsam frukost då jag inte mådde helt hundra. Som man bäddar får man ligga. Nog blev det ett och annat glas för mycket men det är främst bristen på sömn som ställer till det för mig. Jag måste ha mina 8 timmar per natt, annars fungerar jag inte. Innan relaxen hann jag med simning i alla fall, 60 längder (1,5 km). Kul att testa ett annat badhus! Vi spanade också in utomhusbanan som öppnar 21/5, den är dessutom 50 mete lång. Lyx!

I dag kom jag hem, pussade på familjen, solade, handlade och drog sedan med mig maken på en racertur i solen. Vilket väder! Dock inte världens bästa pass, brukar inte bli det med vätskebrist och sömnbrist i bagaget. Men skönt ändå att för en gångs skull slippa frysa.

Nu laddar jag med glass och jordgubbar inför morgondagens löppass och kvällens BodyCombat.

Inga kommentarer: