måndag 10 maj 2010

Annars då?

Jo men visst, måndag igen!

En summering av förra veckan ger:
Löpning: 32,8 (3 pass)
Racer: 89,5 km (cykelhelg)
Spinning: 1 gång
Simning: 1,8 km (1 gång)
BodyCombat: 1 gång
BodyPump: 1 gång
Totalt: 761 minuter (nästan 13 timmar), 1 vilodag

I veckan är det fortfarande fokus på löpning även om jag ska hinna med ett simpass och ett racerpass också. Sista långpasset nu innan Varvet! Hoppas verkligen att foten håller, den känns OK i dag men jag vilar ändå från löpningen tills morgondagens mil (undrar var jag ska springa). I dag kör jag spinning (om jag hinner från jobbet) och sedan mitt BodyCombat-pass senare i kväll. Härligt!

Kroppen känns helt OK, kanske lite trött men med tanke på jag kört långpass (25 km) i fredags och massor med racer lördag och söndag är det kanske inte konstigt....

Just nu funderar jag över våtdräkt till Vansbro, vi har enats om att köpa en på Clas Ohlson. Det ska bil spännande att få testa den i bassäng! Sen ska man ju ut i sjön och köra också. Brrr, fryser bara jag tänker på det. Läser på Vansbrosimmets hemsida att det i dag är 6 grader i vattnet. Tur att det är en stund kvar.

Blev också påmind om Vårruset, hade nästan glömt bort att vi ska springa det. 17:e maj smäller det, perfekt uppladdning inför Varvet!

1 kommentar:

Anonym sa...

一棵樹除非在春天開了花,否則難望在秋天結果。......................................................