onsdag 19 maj 2010

Lattelöpare

Jag älskar Petras blogg som blandar träningstips, hennes resultat, små vardagliga iakttagelser med humor. Hittade för en tag sedan hennes inlägg om Lattelöpare och tycker det är så passande, så JAG. Så, får jag presentera, Marre (fast Petras beskrivning och med eventuella "rättningar"):

1. En lattelöpare springer i första hand för att det är kul, jaga tider kan också vara kul men är sekundärt. CHECK

2. En lattelöpare ser inget motsatsförhållande i att bära en Garmin runt handleden och en latte i handen. CHECK

3. En lattelöpare köper gärna löparskor och löparkläder som är både snygga och funktionella. De får gärna ha det där lilla extra som gör att vederbörande syns extra bra i spåret. CHECK

4. En lattelöpare tar gärna en pralin (eller två) efter maten. CHECK (eller tre)

5. En lattelöpare tycker att Dean Karnazes är något av det läckraste som skådats i ett par löparskor. För att inte tala om ultrakungen Rune Larsson - Clark Gables okände tvillingbror! CHECK - oh yes!

6. En lattelöpare tar gärna ett glas vin till maten. Men bara ett! Hmmm, kanske fler än ett....

7. En lattelöpare missar aldrig ett träningspass om det inte finns en giltig anledning - men missar inte heller ett avsnitt av Top Model och Kalla fakta. Nja.... Men Färjan/Håkans Bar däremot!

8. En lattelöpare tycker att ”mjölksyratröskel” är ett lika vackert ord som ”Gucci”. CHECK

9. En lattelöpare springer gärna i grupp och tvekar inte att ta hjälp av en coach under träningspassen och en hare vid tävlingar. Ibland kan coachen och haren vara samma person. Nja, så långt har jag inte kommit.

10. En lattelöpare blandar aldrig privatliv och träningsliv. Med andra ord: välj en annan hare än din eventuella partner! Nja, ibland slinker han med på passen.

Lägger till:
11. Älskar "träningsläger" som kombinerar kompisar, god mat och några glas vin. Mmmmm.

1 kommentar:

Petra sa...

Hihi, vilket kul inlägg :-) Roligt att vi lattelöpare bara blir fler! Kör hårt! //Petra - blogg.svd.se/maratonbloggen