söndag 30 maj 2010

Helgsummering

Oj, söndag kväll igen! Vart tar tiden vägen? Dags att summera alltså....

I fredags åkte jag hem, nöjd och glad över att äntligen få komma hem till mina älsklingar. Valde att ta en vilodag och hålla på med alternativ träning - fixa till altanen som nu blivit inglasad. Det blev mysigt!

Lördag morgon hade jag dejt med C för en cykeltur. Hon bestämde att vi skulle ta en lång runda, 7 mil. Hmmm. Jag hade inte laddat ordentligt och dessutom började regnet ösa ner efter ett par mil. Även hennes ben var tunga så det det blev en vändning långt innan vi nått de där 7 milen. Totalt blev det 46 kilometer, en bra insats och troligtvis det sista längre passet innan Tjejvättern.

Efter cykelturen var jag helt slut. Kroppen hade ingen energi kvar alls, ingen ork för den korta löprundan jag planerat. Det fick bli shopping i stället för det orkar man ju alltid med....

I dag är det söndag och jag hunnit med två BodyCombat pass, första var kvartalsutbildning i Solna för BodyCombat 44 och sedan mitt vanliga söndagspass. Nu sitter jag och slötittar på en otroligt seg och tråkig Meg Ryan film. Gäsp. Men jag har hunnit bli firad på mors dag också av mina små älsklingar. De vet minsann hur mamsen blir glad!

Dags för marathonveckan! I veckan kommer jag att ladda med positiva tankar, lagom mycket träning och bra mat.

1 kommentar:

Malin Olsson sa...

Positivt: Fina vyer i stockholm!
Positivt: Du ÄR vältränad & förberedd!
Posivt: Du har gjort det förut, no problema!
Positivt: En till medalj till samlingen!
Positivt: Du fixar det!

...Negativt: Skulle väl vara skoskav och trosor i skåran då...

Go girl!