fredag 2 oktober 2009

Less Fluff vecka 7 och septembersummering

Ja, inte går det bra med mitt Less Fluff om man ser till vikten. Men vem har sagt att man ska stirra sig blind på den? Jag har under senaste veckorna fått många komplimanger om att jag ser mer "fit" ut än tidigare, byxorna sitter märkbart lösare och jag har till och med fått köpa nya kläder. Det syns inte på vikten överhuvudtaget.... Att -1,9 kg faktiskt kan göra stor skillnad när det innebär att fett har försvunnit och muskler tillkommit. Jag är grymt nöjd hittills! Sen ska jag väl erkänna att det fortfarande slinker ner alldeles för mycket tomma kalorier som skulle kunna ersättas med vettig mat i stället. Men det var det här med planerandet.....

Resultat
Vecka 7: -0,3 kg, totalt -1,9 kg
Vecka 6: Ingen mätning, sjuk
Vecka 5: -0,4 kg
Vecka 4: +/- 0 (dvs samma vikt som vecka 2)
Vecka 3: Ingen mätning, skyller på tjänsteresa
Vecka 2: + 0,4 kg
Vecka 1: -1,6 kg

Summering av september
September har varit en bra månad på många sätt. Hösten har kommit, sista löptävlingen ägde rum och jag kunde delta, många timmar har ägnats åt sporter som jag inte ens reflekterat över tidigare. Jag har tänjt på mina egna gränser en hel del.

Löpning: 107,43 km 763 minuter (12 tillfällen)
Cykling: 60,5 km 280 minuter
Paddling: 9,6 km 186 minuter
BodyCombat: 8 gånger
BodyPump: 7 gånger
BodyStep: 1 gång
Core: 2 gånger (skärpning!)
Step/Styrka: 1 gång

Totalt: 2 433 minuter, vilodagar 3/31, sjuk 5/31

1 kommentar:

Snorkkis sa...

Det var träning som heter duga! Bra jobbat under september, och hoppas att oktober startat lika bra! Och kul att du känner dig mer fit!