måndag 26 oktober 2009

Måndag, dags för träningsplanering

Det är flera bloggare som summerat antal löpta kilometer hittills, för mig är det 1185,44 km som avverkats hittills i år. Målet var 1100 km, det har jag alltså passerat för en stund sedan. Härliga tider! Men egentligen har inte kvantiteten någon betydelse, mitt mål för 2009 var att få in mer kvalitet i träningen samt att variera mig mer, det målet har jag verkligen uppnått.
Det är Halloween-vecka nu! Undrar hur mycket skrämmande träning man kan få in på en sådan?

Kanske ungefär så här mycket:

Måndag: BodyPump och BodyCombat (en lugnt BC, kroppen är inte riktigt sig själv ännu)
Tisdag: Morgonsimning och kvällslöpning
Onsdag: BodyCombat och Core
Torsdag: Löpning
Fredag: Löpning
Lördag: Vila
Söndag: Ev Core och BodyCombat

Det är höstlov för barnen, även jag ska ta lite höstlov. Intenstiva dagar måndag till onsdag, torsdag morgon drar jag och sonen iväg till svärmor i Strängnäs. Löparskorna åker med på tåget, perfekt att få dra iväg några svängar i skogarna (om jag hittar förstås). Helgen tillbringas i Stockholm med hela familjen. Shopping, High School Musical och allmänt mys. Om jag hinner hem till Core så blir det också träning. Eller så blir det inte. Vi får se.
Förkylningen är nästan borta, ingen huvudvärk längre men lite rinnande näsa. Ska testa köra dubbelt i dag men mycket lugnt. I morgon testar jag en löprunda - oh vad jag längtar! I morgon ska jag också på massage för första gången på väldigt länge. Det här blir en super-läskig-härlig-vecka!

2 kommentarer:

Löpning & Livet sa...

Härligt att du nått ditt mål med god marginal redan när två månader återstår!

Marre sa...

YES vad skönt - fast frågan är då om jag varit för feg när jag satte målet..... Nej, bestämmer mig för att jag varit ihärdig och ambitiös i stället, det låter bättre. ;-)