måndag 19 oktober 2009

Hektisk dag i dag

Det ska bokas biljetter till Melodifestivalen (ni minns min son, schlagernörden....), biljetter till Best of the Best (sista-minuten-erbjudande, en betalar fullt pris, kompisen 500:-, för bra för att hoppa över), det ska planeras och förberedas för veckans tjänsteresa, träning ska in i schemat, tvätten hopar sig där hemma, dammråttorna har fått tillökning i hörnen.... Men det gör inget, för i morse när jag vaknade var det SNÖ ute! Både jag och barnen sprang omkring som på julafton. Åh vad jag älskar snö! Vi började raskt diskutera skidåkning, fjällen och julen över frukosten. Vissa måndagar är underbara.

Helgen har varit bra, men jobbig. Den började i fredags med revy tillsammans med Mannen, tyvärr var vi nog båda alldeles för trötta och griniga för att riktigt njuta. På vägen hem svängde jag in på macken för att köpa godis, godissuget var av den svåra sorten som inte går att negligera. Lördagen bjöd på tidig morgon, aktiviteter hela förmiddagen och piff/förberedelse inför middagen på eftermiddagen. Och en kort löptur förstås. På kvällen frossade jag i god mat, drinkar, vin, godis, chips mm. Det var trevligt och blev sent.

Söndag morgon, som tur var tog Mannen hand om alla aktiviteter och jag fick sova ända till 11, det har jag inte gjort på väldigt länge. Kände mig som en tonåring igen. Men trots det var jag trött hela dagen. Följde med sonen på orienteringsavslutning och fick återigen springa uppför slalombacken (precis som förra helgen i MS-tävlingen), sedan mat, core och BodyCombat. En halvtimme i soffan för att sedan somna ovaggat. Zzzzzzzzz.

Dags att fylla i veckans träning (den träning som är planerad är den träning som blir av):

Måndag: BodyPump och BodyCombat
Tisdag: Kort löpning på tjänsteresa
Onsdag: Kort löpning eller vila
Torsdag: Ev BodyPump (krock med föräldramöte)
Fredag: Morgonsim + Spinning (tjohoooo)
Lördag: Gymmet?/BodyPump
Söndag: Löpning + Core el BodyCombat

2 kommentarer:

Snorkkis sa...

Oj vad mycket aktiviteter ni har. Själv är jag nöjdast o gladast om jag får tillbringa helgerna i träningskläder och myskläder. Hoppas att du fick en bra start på måndagen och var lite utvilad i alla fall!

Marre sa...

Jo då, måndagen startade bra. Ser redan fram emot nästa helg då jag verkligen ska soooooova. Låter skönt med att glida runt i tränings- och myskläder hela helgen. Det var tider det..... ;-)