torsdag 8 oktober 2009

Ingen paddling

Det var paddling på schemat i går. Jag såg verkligen fram emot det. Men innan paddlingen hade jag ett litet möte inbokat som jag har bävat för i flera veckor. Tandläkaren. Jag har en extrem tandläkarskräck, ända sedan jag var liten har jag varit extremt rädd för tandläkaren och jag kommer inte över det. Varje gång jag ska dit hinner jag boka om tiden hundra gånger, ha ångest i flera dagar innan och när dagen slutligen kommer kan jag knappt äta innan. Dessutom har jag mycket trassel med tänderna så jag vet att varje årlig kontroll slutar i en massa åtgärder av olika slag.

Nåväl, ingen ombokning av tiden den här gången trots att jag var lockad till det. Jag gick helt enkelt dit. Var kvar i 50 minuter på en vanlig undersökning. Resultatet; en visdomstand ska ut och en lagning fixas till lite. Efter det var längtan efter paddling som bortblåst. Jag och MultiSport-kompisen satt och fikade i stället..... Skönt att ha en kompis att ventilera med och som inte tycker att man är knasig med sina fobier....

Så i stället för paddling hade vi planering av tävlingen, vilka moment som ska göras, vilken utrustning som ska packas, vad vi måste förbereda. Jag åker på tjänsteresa i dag och kommer hem natten mellan fredag och lördag, sedan startar vi klockan 11.00 på lördag. Ingen tid att spela på med andra ord. Men det fixar vi ändå!

I kväll ska jag gå på BodyPump, sedan blir det vila på fredag (och uppladdning i form av gigantisk representationsmiddag).

Hoppas ni får en bra torsdag!

2 kommentarer:

Mikkan sa...

Inge kul nånstans det där, jag själv har också skräcken ochbörjar få problem med både det ena och det andra. Så, jag tycker det var strongt att du gick dit! :)

Pernilla Hult sa...

Bra gjort att Du kom iväg till tandis!