tisdag 6 oktober 2009

Mörkerträning

Upptäckte en stor nackdel med att vara hos frissan samma dag som man ska träna - håret färgar av sig på headset'et och det är dessutom så glansigt så att det inte går att sätta upp. Men snygg var jag, båda passen!

Det var ego-måndag igen. Stressande med att hinna få iväg sonen på trumlektion, hem och byta om inför pass nr 1 - BodyPump. Vågade lägga på extra vikter i dag, skönt att få känna sig helt slut efter passet. MEN, eftersom jag har BodyCombat lite senare på kvällen var det bara att åka hem, fylla på energi, skjutsa iväg dottern på simträning och sedan ladda om på nytt. Och vilket avslutande pass det blev! Sjukt roligt och massor av energi! Deltagarna var som solar hela bunten och verkligan gav tillbaka hela vägen. Tänk vad mycket roligare det blir då!

I morse, innan jag åkte på tjänsteresa, hann jag med en date med Klassikerkompisen också. 42 längder i simbassängen och en gemensam frukost. Vilken start på dagen! Efter det en massa bilåkning, det blir möten en hel dag och sedan en massa bilåkning igen. Om jag inte är helt slut efter detta, blir det en kort löptur i regnet. Synd att vädret inte kommer att hålla sig så som det ser ut just nu. Det var så vackert efter vägen att jag var tvungen att stanna och knäppa kort. Jag älskar hösten!

2 kommentarer:

Mikkan sa...

Hade samma aber häromkvällen. det känns dessutom så satans synd att ha filmstjärnelockar och sen trycka en löpkepa på hörligheten 30 min senare.. what's agirl to do... :)

Marre sa...

Jorutack, Mikaela, inte känner man sig så himla piffig efter som före. Jag försökte in i det längsta att låta bli att sätta upp håret i en tofs men det gick inte....