måndag 26 augusti 2013

Tempohoj sökes

Minns tillbaka på förra måndagen, var fortfarande inne i en Ironman-bubbla och ville aldrig därifrån. Tog trapporna till kontoret fokuserat och långsamt, träningsvärk i låren, trött men glad. I dag är jag fortfarande trött, känns som att jag skulle kunna sova dygnet runt. Jag har dragits med en eländig huvudvärk i många dagar nu, i går sprängde huvudet så mycket så jag var kräksfärdig. Hoppas det går över snart. Har boostat med resorb och vatten hela morgonen.

Så här dryga veckan efter Ironman börjar jag sakta men säkert hamna i post-tävlingkänslan. Den där tomhetskänslan som överfaller från ingenstans, lättretlig, lättgråtlig, tom.

När det gäller träning började jag lätt i tisdags med att svinga kettlebells, har simmat ett kortare pass, cyklat tre mil racer, ett par timmar MTB och så körde jag crossfit i går "på riktigt" utan att hålla igen. Så skönt! Nu börjar en skön träningsvärk sprida sig i kroppen. Lovet it!

I morgon cyklar jag 10 mil på racern igen. Efter det ska jag på allvar börja kika efter tempohoj, jag vill gärna köpa en ny på hösten så jag hinner köra några mil med den innan vinterdvala och sen ställa upp den på en trainer över vintern och köra järnet. Nästa säsong ska jag glida fram på cykeln utan några som helst ryggproblem, det har jag bestämt nu!
P2 profile
Någon som har tips på en ny eller begagnad tri-hoj i en lägre prisklass så att barnen kan fortsätta att få mat på bordet även detta år? Eller kanske på vilket märke/modell som jag ska leta efter? Bästa tipset belönas med gräddtårta.

1 kommentar:

LinaTriathlet sa...

jag röstar på Cervélo! ;)
Vet att Canyon är väldigt bra och prisvärda cyklar! Hoppas du hittar rätt, kul med ny hoj! :)