onsdag 14 augusti 2013

Men hur sugen blir man inte nu då???

Vi har bokat vårt boende via Nirvana Europe, det var enklast så då vi inte har så stor koll på Kalmar och framför allt inte Ironman Kalmar. :) Jag måste bara säga att de är helt underbara där! Snabba svar på allt, vad jag än har frågat om, och nu när jag inte vet hur det blir med mitt deltagande är de så himla bra att göra med, aldrig några problem överhuvudtaget. Jag rekommenderar alla att boka paket via dem!

Hur som helst så är Brendan från Nirvana Europe på plats i Kalmar nu (där de dessutom har en egen desk för frågor mm i samband med registrering) och har skickat några bilder från Kalmar. Det ser helt underbart ut! Önskar så att jag kan starta! I hemlighet sitter jag och räknar på tider, kan jag gå hela maran (nej det går inte), hur snabbt måste jag springa, hur mycket tid kan jag hämta in från cyklingen osv. Vill, vill, vill.

Här simmar triathleterna, bojarna är inte utlagda ännu.
Här avslutas simningen och med vingliga ben ska alla ta sig upp för rampen. 
Här startar simningen och här ska det också passeras inför andra varvet och sluttarmen (starten sker ute på bryggan där segelbåtarna står invid nu och vi ska passera i den lilla öppningen som syns direkt till höger).
Transition area - på fredag kväll kommer det att hänga 2000 cyklar här.....

Inga kommentarer: