onsdag 8 maj 2013

Håriga tuttar

Fick börja dagen med att ruska ur katten ur BH'n. Tydligen favoritstället att sova på. Nu har jag tuttarna fulla av katthår. Iväg med sonen till tandläkaren, till jobbet och pustar ut. Går in på toa och ruskar ur BH'n igen.

Simning i går och det gick väl inte lika bra som förra veckan. Lite tyngre, lite svårare med teknik men mot slutet började jag ändå hitta något som kan liknas vid frisim. Övade också på andning åt "fel" håll. Så länge jag hade paddlar och dolme gick det hyfsat, utan höll jag på att drunkna. Tittade med avund på kidsen som hoppade i efter oss och med lätthet crawlade iväg.

Solen sken och jag trodde nog inte att en endaste kotte skulle vilja vistas inomhus i sällskap med mig och ryska kulor men si där hade jag fel. Ett helt gäng killar, en stark tjej och så jag. Tema tungt, svetten lackade ganska snabbt. Skön känsla!

I dag skiner solen igen och jag har 2 x 4 km i marafart på schemat. Fruktar som vanligt när det snackas om att gå utanför boxen och framför allt springas lite fortare än mellanmjölkstempot jag gillar så fint. Men jag fixar det självklart. Samtidigt filar jag för ett cykelpass i morgon, det är ju trots allt röd dag igen och det måste firas! Kanske 10 - 12 mil sisådär. YR säger 1 - 2 m/s, det behöver jag. Snälla YR, ha rätt.

Några bilder från söndagens crossfit-pass får avsluta inlägget som började med håriga tuttar. Det kallas mångfald och variation.

Inga kommentarer: