måndag 20 maj 2013

Blånaglar

Första åren som löpar hade jag konstant blånaglar och besvär med mina fötter så fort jag sprang över 15 km. Många av mina naglar är fortfarande krokiga och hemska sedan den tiden, de växer liksom aldrig till sig riktigt. Men nuförtiden har jag gått upp en storlek i skor och slipper besvären. Tills nu. Vad hände?

Jo, den jobbiga åkomman hotelldöden attackerade och innan jag visste ordet av hade jag råkat köpa nagellack när jag skulle inhandla läppsmörja och öronpluttar på apoteket. Och så blev det så här. Förstora INTE upp bilden för då ser ni att min målning mer liknar en treårings teckning. Får se vad mina internationella kollegor säger vid middagen i kväll. Eller vänta, jag kanske inte ska vifta med tårna på middagsbordet.
Råkade dessutom måla naglarna på händerna också. Nu vågar jag knappt röra något och sitter här som en primadonna och försöker jobba det sista (och blogga). Och äta glass. Multitasking.
Så till dig som mailade mig häromdagen om jag aldrig utför andra sysslor på fritiden än sådana som går att regga på Funbeat - ser du väl att jag gör! :)


Inga kommentarer: