torsdag 2 maj 2013

Sköna maj

Det känns som måndag, lyxigt att få vara ledig en dag mitt i veckan. Även om jag tränade typ 4 timmar i går... Började med härlig landsvägscykling med åtta andra, vi höll en bra klunga mest hela tiden. Det är inte lätt att cykla i klunga, det blir lätt ryckigt speciellt när det ska tuppfäktas längst där framme. :) Upptäckte också hur mycket lättare det är cykla i tvåpar, och roligt! Du har ju någon du kan prata sönder medans du trampar. Kanske det var därför som Mannen sa stopp till tvåpar efter ett tag. Mannen var förresten lite av gruppledare i går på passet. Det var riktigt bra att någon höll koll på tempot, bestämde när och var det skulle fikas, sa till när vi blev dåliga på att ge tecken för hål i vägen och annat. Flera gånger cyklade han och tog täten och drog ner på tempot till ett skönt flow. Bra där!
Efter fikat var det som vanligt tunga ben men det gick att komma igång ändå. När det var sju mil cyklat och typ två mil kvar tyckte mina ben att det var nog. Fick slita som ett djur och fick också en hand i ryggen i två backar, annars hade det inte gått. Mina schyssta klungkompisar turades också om att hämta upp mig när luckan blivit för stor. Måste bara älska såna klungkompisar! Nästa gång hoppas jag på att ha piggare ben och hjälpa till att dra mer. Nästa år eller så....

Avslutade dagen med mjukglass, hundpromenad, fika hos mamma (sima och munkki som sig bör enligt finsk tradition), löpskolning, lax till middag och sen soffan. Snark.

Inga kommentarer: