onsdag 7 september 2011

Grävlingar och nummer 2

Eftersom det lackar mot multisporttävling passade jag på att följa med sonen på hans orientering i går. Han visade mig lite tips och trix, kompasslära, karttecken som jag inte kunde. Riktigt bra träning! Dessutom springer han som en liten vessla mellan kontrollerna, det blev ett riktigt bra pass för morsan att hänga med i svängarna.Jag hade egentligen planerat ett BodyPump-pass senare på kvällen. Som ni vet har vi skaffat oss en fin vallgrav runt huset. Vallgraven skulle nu förlängas med ett spår till vägen för att kunna byta ut avlopps- och vattenrör (eller what ever, har ingen aning, vill bara låta som jag har koll). Då råkade farbror Grävling upptäcka att något rör (?) var trasigt även på gatan. Suck. Inkallande av lokala vattenbolaget, stänga av allt vatten till alla grannar (poppis?) och vi hade varken vatten eller avlopp. Gissa om jag blev törstig precis hela tiden? Tur att mamsen lånade ut bastu och dusch till mig och sonen efter orienteringen.

Det värsta med det hela är toaletten. Visst, det går väl att göra nummer 1 men nummer 2? OM jag skulle göra nummer 2 och hälla i vatten så korvarna åker ner så åker de liksom ner i vallgraven. Där fabror Grävling håller till. Nä, så kul ska vi inte ha det. Så i morse var jag på jobbet riktigt tiiiiidigt. :-)

På lunchen har jag haft riktigt kul, jag och FM-brudarna körde igenom release nummer 10. Den är tuff som sig bör. Mycket balans, stabilitet och corestyrka. Nedan en bild från dvd:en, det är övningen boxen. Träna på den där hemma ni så får ni känna vad som händer både här och var.Träning (och bloggning) på lunchen innebär dåligt med tid för mat. Därför tryckte jag in en snabb smörgås med bacon, ägg, grönsaker och majonnäs på tvären innan kl 13 mötet. Glufs!I kväll kör jag kollegans BodyCombat, det blir en mix från nummer 40 (min favorit!) och nummer 48.

Inga kommentarer: