söndag 18 september 2011

Söndag tamejtusan

Helgen börjar lida mot sitt slut, känns som att jag också är ganska slut. I fredags räckte det med en 3 km lång löprunda för att kroppen tyckte att det var tok för långt. Kan bero på att det blev löpning tre dagar i rad. Ingen idé att protestera. Jag gav mig och pluggade in lite koreografi till BodyCombat i stället. Avslutade kvällen på trevligt vis hos vänner och till och med en bastu.

På lördag körde jag järnet igen - tre pass i rad. Inte helt optimalt.... Började med att vikariera på 30 minuter step-up. Herregud, det har jag inte kört sedan Sundsvall brann. Men det gick väl. Sedan följde 45 minuter core. Jösses, magen krampade efter halva tiden. Fick försöka maska så gott det gick. Hann slänga i mig en banan innan pass tre tog vid - Functional Moves. Gick över förväntan men nog kändes det både här och där....

Hem, lunch, mer funktionell träning. Vi har ju fortfarande en vallgrav runt huset så nu skulle dräneringsslangen i. Jag bidrog med min tyngd på rätt ställe (slangen) och spadade hundra kilo grus. Sedan ledarträff och middag på gymmet. Mysigt!

I dag är det söndag, har spadat hundra kilo grus till och faktiskt är vi så gott som klara med det vi kan göra nu. Nu ska farbror Grävling komma med sin maskin och fixa det sista. Sen kanske vi inte behöver balansera över en spång längre. Hurra!

Har precis ätit upp all choklad som finns att uppbåda här hemma, några liter glass har slinkit ner också om jag ska vara ärlig. Laddar stenhårt för Functional Moves och BodyCombat. Oh yes vilken söndagkväll!

Inga kommentarer: