måndag 19 september 2011

Tävlingsvecka

... och jag är sjuk. Suck och stön.

Det är dags för sista grenen i Klassikern på lördag, Lidingöloppet. Den lätta. Den roligaste. Som bara är 30 km njutning i fin miljö, en och annan nerförsbacke. Ja, någon uppförsbacke också förstås. Men bara så underbart.

I går eftermiddag började jag känna mig lite konstig. Det kittlades i bröstet, kände mig trött, ville sova. Men vi har ju en vallgrav som måste bli färdig. Både jag och Mannen har typ bott i vallgraven i helgen. I kallt vatten som kyler fötterna i gummistövlarna. Men vi var riktigt nöjda i går när vi kontstaterade att vi nu gjort det vi kan. Underbart!Men när vi gjort det sista och jag pluggade in den sista koreografin inför BodyCombat-passet, kände jag mig ännu tröttare. Åt mat, åkte upp på Functional Moves men "slapp" vara med på passet då mina underbara kollegor körde järnet med deltagarna. BodyCombat körde jag och det kändes ganska bra, dock svettades jag enormt mycket. Var också enormt nöjd över team-kompisen som fixade en halvmara i går och ändå stod där brevid mig och körde som om ingenting hänt. Respekt!

Hemma igen började jag frysa, kikade på en film med Mannen, gick och lade mig tidigt. I natt har jag sovit som en stock men när jag vaknat då och då har det inte känts helt OK. Därför sitter jag hemma i soffan och jobbar i dag. Har klarat av två telefonmöten plus en massa mail hittills. Och riskerar inte att ev smitta någon eller själv dra på mig mer bacillusker. Notera att jag smygladdar genom att ha på mig en Lidingötröja. Annars ser jag för täääskig ut, jisses. Total makeover någon?Har ställt in hela veckans pass också, bäst att vara förutseende. Nu SKA jag bli frisk till på lördag, så det så! Tror att det får bli ett gäng Polly, det är mirakelmedicin när inget annat hjälper.

2 kommentarer:

Jessica sa...

Neeej!! Du får inte bli sjuk - det skulle väl vara förjä..ligt :(
Sitter själv och är livrädd för förkylning just nu eftersom resten av familjen är svinförkylda. Men jag har ju "bara" Tjejklassikern att "förlora".

Håller tummarna att du håller dig frisk! Proppa i dig vitlök ;)

Sofie RW sa...

Åh, jag håller alla tummar och tår för att du hinner bli frisk!!!