fredag 23 september 2011

Fredag

Började dagen på Hälsocentralen i en hel evighet (dock inte mina egna hypokondriska besvär). Gissa om jag hällde på mig handsprit här och var efter det besöket.

Gjorde ett tappert försök att springa i går. Tänk att jag nästan hade glömt bort hur man gör. Och tänk att jag helt glömt bort hur underbart det är. Planen var en kort check över hur lungorna reagerade då de varit lite jobbiga sedan helgen. Och lungorna var det då inga problem med, inte pulsen heller som höll sig lugn och fin, även återhämningspulsen var riktigt bra. Men vaderna! Jisses vad det kändes i dem i går och i morse. Kanske berodde det på att jag laddade med en överjordiskt stor bulle innan löpningen?När jag kommer kom hem kände jag mig "urren" en stund men det gick över. Gick också på yoga på kvällen för att ladda riktigt ordentligt. Tyvärr gick inte yogan alls bra, hade svårt att fokusera, kroppen kändes motvillig. Nåväl, det kan inte vara solsken jämnt!
Har precis ätit världens största lunchlåda, ska ladda med pasta i kväll och kanske bjuder Mannen mig på film i kväll då Jägarna 2 går i byhålans biograf (=Folkets hus). Kan nog bli en bra kväll det här!

I morgon bitti är det tidig avfärd mot Lidingö, start för mig klockan 13:20. Förhoppningen är att om jag kommer till start, kör jag väldigt, väldigt lugnt första milen och pejlar läget. Klarar jag första milen utan problem, kör jag bara vidare som om inget har hänt. I värsta fall får jag väl krypa i mål. Bara jag går i mål. För OM jag fixar det är jag faktiskt en Svensk Klassiker. Undrar hur man blir en Finsk Klassiker?

2 kommentarer:

Anonym sa...

En finsk klassiker är du redan!
Håller tummarna i morgon!
kram anna

Linda sa...

Lycka till imorgon!!!!

/ Linda