måndag 5 september 2011

Första helgen i september - del 2

Och så var det lördag, och inte vilken lördag som helst utan SuperSaturday! Tidigt iväg till Globen och party hela dagen.

Började min dag med Sh'bam, en av dagens nyheter. 45 minuter dans där det inte "byggs ihop" något utan varje låt är en ny dans. Enkel dans dessutom, inga konstiga steg eller ihopsnurrningar med kollegan brevid alternativt de egna benen. Bra musik, Annika Sjöö på scenen och det var partystämning big time! Bild lånad från Sara.Sen följde BodyCombat release med Rachel. The Rachel. Och min lärare från utbildningen, Pernilla. Dessutom hunken snygg-Fredrik. OMG vilken release sedan. Den var grym. Har fått några favoritlåtar redan nu.

Efter en välförtjänt lunch tog jag mig an BodyPump. Kul att få köra med de stora grabbarna och tjejerna. Vilket drag, vilket ös!Häftig känsla också att se alla dessa människor (flera hundra) göra bänkpress samtidigt. Gillade Bon Jovi-dängan till biceps allra bäst.Direkt efter var det dags för den andra premiären, CXWorks (tidigare CX30). Kort och intensiv coreträning blev vi lovade. Väntar med premiärnerver och gummiband runt halsen.Men nja, inget himlastormande direkt. Inte så mycket nytt under solen direkt. Killarna hade bar över vilket var ett plus förstås men själva övningarna var så där. Ett himla tjat om "vill vi ha sexpack, vill vi det, i så fall kom igen". Blir allergisk mot det där tjatet, jag tränar inte core för att få sexpack, jag tränar för att få en hållbar kropp och kunna prestera optimalt i ex löpning.Så nej, CXWorks var ingen hit. Inte första gången i alla fall.

Men summeringen av SuperSaturday - kul dag, mycket inspiration, för mycket folk i shoppen för att kunna handla något kul. Somnade ovaggat vid nio på kvällen. Utan vin.

Inga kommentarer: