tisdag 6 september 2011

Tävlingsvecka!

Oj, har nästan glömt bort att det är tävlingsvecka IGEN. Ska det aldrig ta slut på roligheterna? Jag och multisportkompisen hade stämt träff för en genomgång av tävlings-pm. Läskigt. Tur att vi en coach som kommer att hjälpa till under dagen, annars hade det aldrig gått.

Så här ser vår lördag ut:
08:30 hämtar vi ut kartor och anvisningar som vi sedan studerar medan vi smular ner dem med smörgås och kaffe.
10:30 tävlingsgenomgång med ledningen. Ställ inga korkade frågor nu (är simpuffar tillåtna under simningen kan vara en sån fråga).
11:00 startskottet går.

Start/ Enkel rogaining löpning 500 m
Sträcka 1 cykel stigar och grusvägar 2,6 km
VP1
Sträcka 2 stiglöpning 4,5 km
VP1
Sträcka 3 cykel på stig och grusväg 2,8 km
VP2
Sträcka 4 paddling 8 km
VP2
Sträcka 5 cykling på grusväg och asfalt 5,3 km
TC
Sträcka 6 löpning 500 m

Det ser ju inte så farligt ut, om det inte vore för att alla sträckor är angivna fågelvägen. Visste väl att det skulle finnas en hake med det hela. Vinnartiden beräknas till 2,5 timmar på vår sträcka (det finns en längre sträcka också) så vi räknar med minst 5 - 6 timmars hårt arbete. Kanske, kanske hinner vi i mål innan prisutdelningen i år. Den hålls klockan 17:00. Det får bli vårt mål!

Jag är ganska lugn inför tävlingen, om det inte vore för min bråkande rygg. Försöker stretcha allt jag kan. I kväll ska jag följa med sonen på orientering också, bra att jag får damma av lite orienteringskunskaper. Kan behövas inför lördag. Ladda, ladda!

Inga kommentarer: