torsdag 5 augusti 2010

En vecka går så fort

Den här veckan har det verkligen varit många växlingar, har pysslat med det mesta. Allt från rust till träning av många slag. På onsdagen började jag dagen med racer med Carina, medan jag stod och väntade på henne hade jag sällskap av sonen. Han tyckte att jag borde ha med mig en Bamsetidning utifall jag behövde göra tvåan mitt på passet. Listig kille det där! Det vet ju alla hur trist det är att inte ha något att läsa på huset.
Senare på dagen testade jag och ett gäng andra galningar backlöpning i lokala slalombacken. Ja, ni hör ju hur det låter. Helt galet. Och helt otroligt kul. Och jobbigt. Som ett Kinder-ägg - tre i ett. Avslutade dagen med BodyPump. Jajjamensan, galen dag.

Onsdag var vilodag, hela kroppen gjorde ont. På ett skönt sätt. Avslutade rusten också.

I dag är det torsdag och premiär för multisportträningen. En helkväll med lag Koskenkorva och lag Pumputa-Pumputa. Seriöst eller? En helt underbar eftermiddag/kväll som startade med MTB-cykling 10,5 km, kort löpning 2,8 km och sedan paddling i 3,8 km i en helt vindstilla och spegelblank sjö. Magiskt. Endast våra kloka reflektioner och skrattattacker störde tystnaden. Ja, och så vårt vattenkrig med motståndarlaget förstås.
Vi blev bjudna på en underbar middag också innan vi satt oss på cyklarna och cyklade hem 11,5 km. Jag ser verkligen fram emot mer träning inför multisporttävlingen 4:e september.

4 kommentarer:

Löpning & Livet sa...

My god! Du ligger inte på latsidan iaf :)

Malin Olsson sa...

Åh, det lät härligt och roligt det där. Synd att vi går om varann i helgen, får sikta på en annan helg om typ, en månad då kanske!!!

Sofie RW sa...

Du är så galet aktiv att jag nästan anser mig ha rätt att registrera en del av din träning i funbeat för att jag läste om allt du gjort :)

Roligt låter det med multisportandet också!

Anonym sa...

人生有些波折,才能有些成長,所以不論順逆,凡是成長、成功的助緣,都應該心存感激。.................................................